foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

3 évig az ország I. osztályú egyesülete 2013-2015

Az ország egyik legnagyobb darts egyesülete

Férfi és női csapataink meghatározóak az országban

7 éve utánpótlás képző egyesület

Csatlakozz hozzánk, és legyél TE az új BDSE Csillag!

Következő események

Nincsenek események

Ranglisták - 2018

 Magyar Darts Liga - Délkelet-magyarország

Magyar Darts Liga

Rajt:
2018. február 2.
Várható frissítés:
2018. február 3.


Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Felnőtt Egyéni Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 10.
Várható frissítés:
2018. február 12.


 Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 17.
Várható frissítés:
2018. február 19.


CSAKK Open 2018

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 1.


 

V. BDSE Open

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 24.


Csíki Sör Kupa

Frissítve:
2018. február 4.
Várható frissítés:
2018. március 31.

Szűrő
  • 2016. február 20. - Steel Egyéni és Páros Utánpótlás Nemzeti Bajnokság – Tököl

    Február 20-án újra a fiataloké volt a főszerep: Tökölön rendezték a Steel Egyéni és Páros Utánpótlás Nemzeti Bajnokság II. fordulóját. 5:45-ös gyülekező a Csabagyöngye előtt, fekete nem farmerszerű nadrág, hozzá illő cipő, egyesületi mez és nyilak a táskában. Röviden ennyit kellett a srácoknak a napi enni és inni valón túl pakolni a táskába. Továbbá természetesen a jókedv, a verseny izgalma, és a dartsora jellemző önkontrol, megfelelő magatartás és sportszerűség a fejben. 6:00 környékén Kovács Tamás, az egyesület tiszteletbeli tagja a lóerők közé csapott és elindult a fiatal csapat a hosszú útra.

  • 2016. február 14. - II. osztály Soft Nemzeti Csapatbajnokság - Budapest

    8 éves fennállásunk első soft csapata lépett a dobóvonalak (vagyis a szőnyegszegélyek) mögé Budapesten, a Wekerle otthonában, ahol 12 - szépen zenélő, csörgő, itt-ott nem működő, de pár perces karbantartás után újra csatasorba álló - darts gép várta a 10 csapatosra felduzzasztott II. osztályú Soft Nemzeti Csapatbajnokság résztvevőit. Csapatunk még e körökben nem indult el, sőt: a versenyrutin, a csapatjáték még hiányzott a repertoárjából. A soft szépségeitől és a rutin hiányától függetlenül mindenki nagy lelkesedéssel vetette bele magát a versenybe.

  • 2016. február 12. – Magyar Darts Liga - Szeged

    Erre a magyar Darts Liga fordulóra az átlagnál sajnos kisebb létszámmal tudtunk elindulni, de ez korántsem csökkentette az érmes reményeinket. Fehér Ricsi, Szabó Attila, Zsiros Laci és Horváth Jani mindent megtett, hogy tovább bővítsük éremgyűjteményünket, ami sajnos ezen az estén kevésnek bizonyult. 31 játékos regisztrált végül a versenyre.

  • 2016. február 11. – Magyar Darts Liga – Debrecen

    Játékosaink nem csak a „hazai”, Délkelet-magyarországi régióban mérettetik meg magukat a Magyar Darts Liga versenysorozatban, hanem a környező régiók egyesületeit is meglátogatják (úgy,ahogy a korábbi években is jellemző volt). Így tett február 11-én is két játékosunk, Sztraczinszki Zoltán, sé Szaszák Péter is.

  • 2016. február 4. – Magyar Darts Liga – Békéscsaba

    Úgy tűnik, hogy az elmúlt években megszokott kezdeti lendület (nevezői létszám tekintetében) még a 3. fordulóra sem hagyott alább. A tótkomlósi 33 és a szegedi 41 induló után ismételten 33 versenyző adta le nevezését a versenyre. Tótkomlósról 5-en Szegedről 9-en érkeztek, a többi játékos Békéscsabai érdekeltségű volt (igaz érkeztek csabai színekben Kecskemétről, Szarvasról, Orosházáról és Gyuláról is).

  • 2016. január 29. - Magyar Darts Liga - Szeged

    2016. január 29-én, Szegeden a Vegas Pub-ban került megrendezésre a SzegeDarts SE közreműködésével a Magyar Darts Liga (MDL) Délkelet-magyarországi Régió aktuális fordulója. Az este 7 órai kezdetre 41 nevező gyűlt össze. 8 csoportban (7 db 5 fő, 1 db 6 fő) kezdődtek meg a mérkőzések. Egyesületünk 6 fővel képviselte magát az este folyamán.

  • 2016. január 23. – Steel Egyéni és Páros Utánpótlás Nemzeti Bajnokság - Budapest

    Elkezdődött a Steel Egyéni és Páros Utánpótlás Nemzeti Bajnokság sorozat is. Több éve már, hogy egyesületünk ezen a fronton is érintett, egyre sikeresebb és ügyesebb fiatal játékosok nevelődnek clubunkon belül. Idén eddig 7 játékosunk váltotta ki a versenyengedélyt a gyerek, serdülő és ifjúsági korcsoport valamelyikében. A számukra kiírt legrangosabb magyar versenysorozatának első állomását Budapesten rendezték meg, melyre 3 játékosunk látogatott el.