foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

3 évig az ország I. osztályú egyesülete 2013-2015

Az ország egyik legnagyobb darts egyesülete

Férfi és női csapataink meghatározóak az országban

7 éve utánpótlás képző egyesület

Csatlakozz hozzánk, és legyél TE az új BDSE Csillag!

Következő események

Nincsenek események

Ranglisták - 2018

 Magyar Darts Liga - Délkelet-magyarország

Magyar Darts Liga

Rajt:
2018. február 2.
Várható frissítés:
2018. február 3.


Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Felnőtt Egyéni Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 10.
Várható frissítés:
2018. február 12.


 Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 17.
Várható frissítés:
2018. február 19.


CSAKK Open 2018

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 1.


 

V. BDSE Open

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 24.


Csíki Sör Kupa

Frissítve:
2018. február 4.
Várható frissítés:
2018. március 31.

Szűrő
  • 2016. április 29. – Magyar Darts Liga – Délkelet-Magyarország - Tótkomlós

    Ha hétköznapi verseny, akkor Magyar Darts Liga. Ezúttal Tótkomlósra látogatott a Magyar Darts Liga Délkelet-magyarországi régiójának mezőnye. A ranglistára pillantva kisebb szegedi dominancia érződik és ismét izgalmas verseny ígérkezett, hiszen a ranglista első 8 játékosa közül 6 megjelent. Az előző fordulóhoz képest kicsivel nagyobb nevezői létszám érkezett – 33-an indultak el -, ami azt eredményezte, hogy 8 csoport alakult az első élesben eldobott nyilak előtt.

  • 2016. április 20. – CSAKK Open - Békéscsaba

    Büszkén jelenthetjük be, hogy másfél év szünet után ismételten elindult heti pontvadászatunk, a Szünet Open utódjaként, CSAKK Open 2016 néven. Egy nyílt pontszerző versenysorozatról van szó, amit 3 etapra osztottunk fel. Etaponként 11 versenyt rendezünk, tehát ebben az évben 33 alkalommal mérhetik össze tudásukat a bátor jelentkezők.

  • Ebben az évben is egy nagyszerű siker kapujába került egyik utánpótlás korú játékosunk, Bálint Áron. Idén Magyarország rendezi a Steel Ifjúsági Európa Bajnokságot, 2016. július 13-16. között Budapesten. A szövetségi kapitány kijelölte a bő keretet, amibe 15 fiút választott. A válogatottba végül 4 játékos mellett 2 tartalék kerül.

  • 2016. április 21. – Magyar Darts Liga – Délkelet-Magyarország - Békéscsaba

    Az egyik közkedvelt versenysorozat érkezett ismét Békéscsabára, a Délkelet-magyarországi Magyar Darts Liga. Ebben a régióban 3 egyesület érintett (akik tagjai is a Magyar Darts Szövetségnek és rendező felek is), valamint a szabadidős versenyengedéllyel rendelkező „szabadúszó” versenyzők. Ezúttal 21 játékos adta le kezdésig a nevezését, ebből 13 fő békéscsabai illetőségű. Tótkomlósról 5-en, míg összességében ezen a napon több 100 kiló métert utazó 3 játékos: Tápiószelei DSE-ből Abonyi Ádám és Abonyi Mihály, valamint a ProDarts-Hungary KSE-ből Bezzeg Nándor. Megtisztelő, hogy erre az estére minket választottak ilyen messziről is! Köszönjük!!!

  • 2016. április 23. - Steel Nemzeti Csapatbajnokság III. osztály, BDSE "C" csapat - Szarvas

    Ebben az évben az egyesületünk már három csapatot állított ki a Steel Nemzeti Csapatbajnokságra. Ebből az egyik a szarvasi „székhelyünkön” működő, Galát Krisztián által vezetett gárda. Szarvason szépen alakul a darts élet, házi Premier League sorozatuk van, sokan egyesületünket képviselik, nyílt versenyeket rendeznek, rendezünk. A BDSE „C” névre hallgatócsapat ezúttal házigazda volt. Galát Krisztián és Szabó István barátunk hiányzott ezúttal a csapatból.

  • 2016. április 23. - Steel Nemzeti Csapatbajnokság II. osztály, BDSE "A" csapat - Veresegyház

    A hét végén ismét Veresegyházon jártunk, ahol a Steel Nemzeti Csapatbajnokság I-II. osztályainak a küzdelmeit rendezték meg. Egyesületünk BDSE „A” nevű csapata a II. osztályban érdekelt. Az I. forduló után sajnos sereghajtóként vártuk ezt a fordulót, így innen már csak felfelé volt lehetőségünk elmozdulni. Az előjelek jók voltak, hiszen Komlódi Péter pár nappal korábban nyílt versenyt nyert, Szabó Attila (az I. forduló legeredményesebb BDSE játékosa) pedig MDL fordulóban ért el bronzérmet és a már említett nyílt versenyen ő döntőzött Péterrel, továbbá Filyó Tibor szűk két éves kihagyás után, két hetes edzés után ismét a dobóvonalak mögé lépett, valamint Góbi István is rápihent erre a fordulóra. Sajnos Fehér Richárd kézsérülése és Sztraczinszki Zoltán egyéb elfoglaltsága miatt nem tudta erősíteni csapatunkat.

  • 2016. április 23. - Steel Nemzeti Csapatbajnokság III. osztály, BDSE "B" csapat - Szeged

    A BDSE II. csapatunknak ezúttal Szegeden volt jelenése. Szaszák Peti csapatkapitányunk sajnos elfoglaltságai miatt nem tudott jönni, így a legutóbbi fordulóhoz képest most egy fővel kevesebbel álltunk ki.