foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

3 évig az ország I. osztályú egyesülete 2013-2015

Az ország egyik legnagyobb darts egyesülete

Férfi és női csapataink meghatározóak az országban

7 éve utánpótlás képző egyesület

Csatlakozz hozzánk, és legyél TE az új BDSE Csillag!

Következő események

Nincsenek események

Ranglisták - 2018

 Magyar Darts Liga - Délkelet-magyarország

Magyar Darts Liga

Rajt:
2018. február 2.
Várható frissítés:
2018. február 3.


Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Felnőtt Egyéni Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 10.
Várható frissítés:
2018. február 12.


 Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 17.
Várható frissítés:
2018. február 19.


CSAKK Open 2018

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 1.


 

V. BDSE Open

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 24.


Csíki Sör Kupa

Frissítve:
2018. február 4.
Várható frissítés:
2018. március 31.

2018. jaunár 5. és 6. – Szarvas és Budapest – Nyílt verseny

A világbajnokságok után hatalmas lendülettel vetette bele magát pár játékosunk a 2018-as esztendőbe. Szarvason és Budapesten rendeztek pár nappal szilveszter után 1-1 nyílt versenyt, melyen 16-an és 20-an léptek a dobóvonalak mögé.

Mindkét versenyen megjelent Székely Dániel, aki ebben az évben már magára öltötte egyesületünk zöld mezét. Szarvason és Pesten is elindult egy nap különbséggel. Január 5-én Szarvason mérkőztek meg játékosaink. 16 versenyző között dupla BDSE sikernek örülhettünk. Laluska Balázsé lett az első ezüstérem, míg Székely Dani győzelemmel mutatkozott be új egyesületében.

Játékos értékelés - Székely Dániel:

„Idei és a BDSE színeiben is az első versenyemre készültem. Az ünnepek után minden nap sikerült gyakorolnom. Szarvason mindíg jó hangulatúak a versenyek, szívesen járok a Galéria Grillbe! A csoportmeccseket 2 győzelemmel és egy vereséggel abszolváltam. Jól ment a játék amit az egyenes kieséses szakaszra is sikerült átmentenem. Az elődöntőt egy 145-ös (T20,T15,D20) kiszállóval sikerült lezárnom Liszkai Jani ellen. A döntőben csapattársam, Laluska Balázs volt az ellenfél. Mindíg nagy csatákat vívunk, de most neki kevésbé jött a tömeg így viszonylag simán nyertem ellene. Jó kis este volt! Köszönöm a szervezőknek!”

Másnap már a pesti darts táblákat vette célba Dani Szabó Ferenc oldalán. A mezőny nem volt gyenge, többek között Bezzeg Nándor és Lakatos Gergely is elindult a versenyen. Ezúttal Daninak nem volt szerencséje, az 5 fős csoportból nem tudott kijutni, így az 5. helyen zárt. Szabó Feri viszont szárnyalt ezen a napon, Sorban gyűjtötte be skalpjait. 13 nyilas játékkal alapozott a későbbi Lakatos Gergely elleni elődöntőre, amit 5-3-as arányban megnyert egy 11 nyilas leggel befejezve a mérkőzést. A döntőben Nagy Attilát múlta felül 6-2-re.

Játékos értékelés - Szabó Ferenc:

„Elindultam a KÖKI Terminál Snooker pub 2. fordulóján. 20-an gyűltünk össze Bezzeg Nándi szervezte versenyen. 4 csoport, 4 kijutó a főtáblára. Már a csoportkörben jól ment a játék, egy jelzés értékű 13 nyilast eresztettem el a későbbi Bezzeg Nándor búcsúztatója ellen. A pub tulajdonosa fölkapta a fejét. Jól esett. Nándi csak poénkodott ezen, de nem rengetett meg. Sima játékkal.....MAGAMAT HOZZVA, AMIT TUDOK....jutottam el az elődöntőig, ahol Lakatos Gergővel vívtam egy jó meccset nyugodt játékkal, ahol az 5. döntő leget egy 11 nyilassal abszolváltam. 85, 180, 140, 96 Itt már Bezzeg Nándi is bólogatott. ? A döntőben a jól játszó Nagy Attilát sikerült egyenletes játékkal 6:2 arányban megvernem. Így enyém lehetett a nagyon szép kupa és a pénzfődíj. Nem bántam meg az utazást......Jó meccseket játszhattam. Amikor tehetem ide, vagy bárhova máshova szívesen megyek. Úgy látom, hogy ez a verseny is egyre színvonalasabbá fog válni. Tökéletes hely dartsozni. Game on! Yeeee!” Gratulálunk játékosainknak, csak így tovább! Szép szezonkezdet!