foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

3 évig az ország I. osztályú egyesülete 2013-2015

Az ország egyik legnagyobb darts egyesülete

Férfi és női csapataink meghatározóak az országban

7 éve utánpótlás képző egyesület

Csatlakozz hozzánk, és legyél TE az új BDSE Csillag!

Következő események

Nincsenek események

Ranglisták - 2018

 Magyar Darts Liga - Délkelet-magyarország

Magyar Darts Liga

Rajt:
2018. február 2.
Várható frissítés:
2018. február 3.


Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Felnőtt Egyéni Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 10.
Várható frissítés:
2018. február 12.


 Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 17.
Várható frissítés:
2018. február 19.


CSAKK Open 2018

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 1.


 

V. BDSE Open

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 24.


Csíki Sör Kupa

Frissítve:
2018. február 4.
Várható frissítés:
2018. március 31.

A Békéscsabai Darts Sportegyesület (a továbbiakban: BDSE) lehetőséget kíván biztosítani a darts sport versenyzőknek, hogy egy több fordulós versenysorozatban - ahol az átlagnál magasabb összdíjazás a régióba vonzhat erősebb játékosokat – tovább fejleszthessék játék- és versenytudásukat. Az BDSE-nek célja továbbá, hogy a versenyrendezéssel terepet biztosítson egy magas színvonalú mezőnyben a fejlődni kívánó játékosoknak.

Bővebben...

A Magyar Darts Szövetség lehetőséget kíván biztosítani a darts sport kedvelőinek, hogy egy sokak által közkedvelt rendszerű (csoportmérkőzéses + egyenes kieséses) versenyeket tömörítő sorozatban rendszeres, meghatározott számú, szervezett, az előírásoknak megfelelően, rendezett körülmények között felkészülhessenek a Nemzeti Bajnokság mérkőzéseire. A MDSZ-nek ezen felül kitűzött célja, hogy a versenyrendezők az elsősorban hétköznapokon megrendezendő versenyeken lehetőséget biztosítsanak a minél több és szélesebb körben elérhető versenyzési lehetőségek kihasználására mind az igazolt játékosok, valamint a MDSZ Szabadidős versenyengedéllyel rendelkezők számára, akik ezáltal megküzdhetnek a Magyar Darts Liga bajnoki címéért és helyezéseiért.

Bővebben...

A Magyar Darts Szövetség (a továbbiakban: MDSZ) lehetőséget kíván biztosítani a darts sport kedvelőinek, hogy a nemzetközi versenyrendszerhez hasonló, magas színvonalú és jól szervezett bajnoki sorozatban mérhessék le a tudásukat, versenyezhessenek és fejlesszék sportágbéli jártasságukat. További cél, hogy a versenyévadokban elért eredmény legyen mérvadó a válogatott keret kialakításánál, és a rendszer segítse a leendő válogatottak felkészülését.

A Magyar Darts Szövetség lehetőséget kíván biztosítani a darts sportot kedvelő fiataloknak, hogy a nemzetközi versenyrendszerhez hasonló, magas színvonalú és jól szervezett bajnoki sorozatban mérhessék le a tudásukat, versenyezhessenek és fejlesszék sportágbéli jártasságukat. További cél, hogy a versenyévadokban elért eredmény legyen mérvadó a válogatott keret kialakításánál, és a rendszer segítse a leendő válogatottak felkészülését. Mindezeken túlmenően a legfontosabb célkitűzés, hogy a fiatal játékosok fel legyenek készítve a későbbi felnőtt versenyzői pályafutásukra.

Bővebben...

A Békéscsabai Darts Sportegyesület (a továbbiakban: BDSE) lehetőséget kíván biztosítani a darts sport kedvelőinek, hogy egy éves versenysorozatban, rendszeres, előre meghatározott számú, szervezett, az előírások szerint megrendezett versenyen fel- és összemérhesse tudását a többi játékossal, teher- és feszültségmentes versenykörnyezetben készülhessen fel az MDSZ által kiírt, versenyengedélyhez kötött szériákra.

A BDSÉ-nek célja továbbá, hogy a versenyrendezéssel, versenyeken biztosítsanak minél több és szélesebb körben elérhető játék- és versenyzési lehetőséget versenyzők, és lelkes amatőr sportolók számára, akik ez által megküzdhetnek a 2018-as év V. BDSE Open címéért és helyezéseiért (elődje a Break Cup of Darts 2014 és 2015 és a III. és IV. BDSE Open).

Bővebben...