foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

3 évig az ország I. osztályú egyesülete 2013-2015

Az ország egyik legnagyobb darts egyesülete

Férfi és női csapataink meghatározóak az országban

7 éve utánpótlás képző egyesület

Csatlakozz hozzánk, és legyél TE az új BDSE Csillag!

Következő események

Nincsenek események

Ranglisták - 2018

 Magyar Darts Liga - Délkelet-magyarország

Magyar Darts Liga

Rajt:
2018. február 2.
Várható frissítés:
2018. február 3.


Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Felnőtt Egyéni Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 10.
Várható frissítés:
2018. február 12.


 Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 17.
Várható frissítés:
2018. február 19.


CSAKK Open 2018

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 1.


 

V. BDSE Open

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 24.


Csíki Sör Kupa

Frissítve:
2018. február 4.
Várható frissítés:
2018. március 31.

A Darts Büszkeség éve

Izgalommal és egyben büszkeséggel tölt el, mikor belegondolok, hogy klubunk fennállásának első olyan idénye elé nézünk, ahol  több, mint 10 versenyzőnknek kérhetjük ki a Magyar Darts Szövetségtől a versenyengedélyt,  először rendezhetünk Magyar Darts Liga fordulót,  végre az egyéni Nemzeti bajnokságban több játékosunk is az országos ismertséget jelentő dobóvonal mögé léphet egyéniben és párosban  több nemzetközi versenyen megjelenhetünk.

Mindez egyben azt is jelenti, hogy szintén első alkalommal – a tavalyi sikerek után – két csapattal nevezhetünk a Steel nemzeti csapatbajnokságba. Egy feltörekvő és nemzeti porondon először megmérkőző tagjainkkal harmadosztályú és egy rutinosabb, megerősített másodosztályú csapattal, melynek nem titkolt terve, hogy ismételten megküzdjön a Sport DC csapatával a bajnoki címért és a legfelső osztályban való szereplés jogáért. Belepillantva a zsúfolt versenynaptárba elmondható, hogy a sok-sok versenyen való részvételt, utaztatást, versenyrendezést már pusztán a beérkező tagdíjakból nem lehet kigazdálkodni. A fenti célok megvalósítása érdekében felvettük több céggel és vállalattal a kapcsolatot, és szponzori ajánlatunkat (mely honlapunkról is letölthető hamarosan) eljuttattuk részükre, bízva a jövedelmező együttműködésben.

A 2011/12-es versenyévad alaptémája a Szünet DC szemszögéből: Darts Pride Year – a Darts Büszkeség Éve: örömmel és büszkeséggel tekinteni arra, hogy békéscsabai dartsosok vagyunk.  A büszkeség üzenete az önbecsülésről, a bizalomról szól – önmagunk és egymás iránt. A dartsban elsősorban a csapattagok együttműködésén és egyéni teljesítményen keresztül érhetünk el sikereket. Éppen ezért büszkék akkor lehetünk, ha stagnálás és passzivitás (baráti dartsozás) helyett aktív, kezdeményező partnerei lehetünk Magyarország kezdetben keleti régiójának, majd a későbbiekben a teljes magyar darts sportág fejlődésének. Elnézve az előző éveket, bizton ki merem állítani, hogy klubunk legszebb és legeredményesebb éve elé nézünk, ezzel is további lendületet adva Békés Megye legdinamikusabban fejlődő és Békéscsaba első darts egyesületének! Hajrá Szünet DC, legyünk mindannyian büszke csabai dartsosok!

Tisztelettel:
Filyó Tibor
elnök