foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

3 évig az ország I. osztályú egyesülete 2013-2015

Az ország egyik legnagyobb darts egyesülete

Férfi és női csapataink meghatározóak az országban

7 éve utánpótlás képző egyesület

Csatlakozz hozzánk, és legyél TE az új BDSE Csillag!

Következő események

Nincsenek események

Ranglisták - 2018

 Magyar Darts Liga - Délkelet-magyarország

Magyar Darts Liga

Rajt:
2018. február 2.
Várható frissítés:
2018. február 3.


Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Felnőtt Egyéni Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 10.
Várható frissítés:
2018. február 12.


 Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 17.
Várható frissítés:
2018. február 19.


CSAKK Open 2018

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 1.


 

V. BDSE Open

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 24.


Csíki Sör Kupa

Frissítve:
2018. február 4.
Várható frissítés:
2018. március 31.

 Pályafutásom során több mint kilencezer dobást elhibáztam, vesztettem csaknem háromszáz mérkőzésen. Huszonhatszor vétettem el a rám bízott, győzelemhez szükséges utolsó dobást. Újra és újra hibáztam az életemben. Ezért tudtam mindig előrelépni.
Michael Jordan, amerikai kosárlabdázó

Tisztelt látogatók, darts fanatikusok, klubtagok, szülők!

Van egy álmom!

Az élet bármely területén, ahol megmérettettem magamat, zászlóshajó akartam lenni. A legjobb! A fiatalos lendület vakon vitt előre, gyakran másokat figyelmen kívül hagyva, nem hallgatva a sokat megélt ismerőseim jót akaró, önzetlen tanácsaira. Sok mindenbe belebuktam… sok minden nem úgy sikerült, ahogy azt én jónak láttam… Tanultam belőle… sokat! Most is van egy álmom! Mint mindig. Továbbra is szeretnék azon a területen zászlóshajó lenni, ami kitölti az életemet! Ez pedig a darts! Mint versenyző, és mint sportmenedzser, sportvezető. De már egészen másként, mint ahogy azt korábban láttam! Egy dolog biztos változott az elmúlt évekhez képest: az pedig a szemlélet módom. Nem lehet az élet minden területén megfelelni és a legjobbnak lenni, viszont meg lehet találni azokat az embereket, akik tudnak ebben segíteni! Nem lehet mindenkinek megfelelni, csak a saját területünkön és csak saját magunknak! Ennek fényében ugrunk neki a 2017-es versenyszezonnak, egy kihívásokkal teli évnek.

Bővebben...

Tisztelt látogató, kedves olvasónk, játékosaink, támogatók és szülők!

A békéscsabai Szünet Darts Club 2008 óta folyamatosan arra törekszik, hogy egyre nagyobb legyen, egyre szebb eredményeket érjen el felnőtt és utánpótlás fronton. Illetve sikerüljön minél szélesebb körben megismertetni a szeretett sportágunkat a nagyközönséggel.

Egyesületünk törekszik a legátláthatóbb módon működni, figyelünk a részletekre, hathatósan részesei vagyunk a magyar darts életnek felnőtt és utánpótlás fronton is. Nem csak versenyeztetés terén törekszünk arra, hogy kimagasló klub legyünk, hanem rendezvényszervezés terén is megmutattuk magunkat tavaly az országnak. Magyar Nemzeti Bajnoki fordulót és az egy napon eldőlő páros Nemzeti Bajnokságot is Békéscsabán rendezhettük hatalmas sikerrel!

Bővebben...

A céltudatosság éve 5 év távlatában

"Igazából nincsenek határok. Bármit elérhetünk, bárhova elmehetünk, minden csak a gondolatokon múlik. Azon, hogy mennyire korlátozod magad, és zárod el totálisan annak a lehetőségétől, hogy valóra váljon az, amire annyira vágysz. (...) A kérdés, hogy mekkorát mersz álmodni, mersz-e benne hinni eléggé, tiszta szívből, minden áldott nap. Fel mered-e vállalni, kiállni mellette, akkor is, amikor azt mondják mások, hogy ez butaság, mersz-e menni előre, egyedül maradni az álmaiddal, mert senki sem hisz benned? Ha igen, győztes vagy. Nyert ügyed van. A kérdés, hogy még meddig tartasz ki."

Bővebben...

Új szezon, új osztály, régi lendület – Higgy és bízz magadban!

Az ez évi köszöntőt egy sportbarátom (picit a saját arcomra átfogalmazott) írásával szeretném kezdeni: „Szeretem a dartsot! Szeretem a munkámat. Művészetnek tartom, mint a szobrász, vagy a fazekas munkáját, akik egy darab nyersanyagból alkotnak maradandót, szépet. Amikor a munkát elkezdik, csak egy darab anyag fekszik előttük, amelyet fantáziájuk, tudásuk, tehetségük, az anyag szeretete formál, alakít valami végső széppé. Nem minden alkotás lesz egyforma művészi értékkel bíró, nem minden mű hozza el a végső sikert, de a művész lelke minden darabban benne van. Minden egyes alkotása az idők során nemesedik, érik, lesz egyre értékesebb és szebb.

Bővebben...

A Darts Büszkeség éve

Izgalommal és egyben büszkeséggel tölt el, mikor belegondolok, hogy klubunk fennállásának első olyan idénye elé nézünk, ahol  több, mint 10 versenyzőnknek kérhetjük ki a Magyar Darts Szövetségtől a versenyengedélyt,  először rendezhetünk Magyar Darts Liga fordulót,  végre az egyéni Nemzeti bajnokságban több játékosunk is az országos ismertséget jelentő dobóvonal mögé léphet egyéniben és párosban  több nemzetközi versenyen megjelenhetünk.

Bővebben...