foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

3 évig az ország I. osztályú egyesülete 2013-2015

Az ország egyik legnagyobb darts egyesülete

Férfi és női csapataink meghatározóak az országban

7 éve utánpótlás képző egyesület

Csatlakozz hozzánk, és legyél TE az új BDSE Csillag!

Következő események

Nincsenek események

Ranglisták - 2018

 Magyar Darts Liga - Délkelet-magyarország

Magyar Darts Liga

Rajt:
2018. február 2.
Várható frissítés:
2018. február 3.


Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Felnőtt Egyéni Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 10.
Várható frissítés:
2018. február 12.


 Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 17.
Várható frissítés:
2018. február 19.


CSAKK Open 2018

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 1.


 

V. BDSE Open

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 24.


Csíki Sör Kupa

Frissítve:
2018. február 4.
Várható frissítés:
2018. március 31.

Tisztelt látogató, kedves olvasónk, játékosaink, támogatók és szülők!

A békéscsabai Szünet Darts Club 2008 óta folyamatosan arra törekszik, hogy egyre nagyobb legyen, egyre szebb eredményeket érjen el felnőtt és utánpótlás fronton. Illetve sikerüljön minél szélesebb körben megismertetni a szeretett sportágunkat a nagyközönséggel.

Egyesületünk törekszik a legátláthatóbb módon működni, figyelünk a részletekre, hathatósan részesei vagyunk a magyar darts életnek felnőtt és utánpótlás fronton is. Nem csak versenyeztetés terén törekszünk arra, hogy kimagasló klub legyünk, hanem rendezvényszervezés terén is megmutattuk magunkat tavaly az országnak. Magyar Nemzeti Bajnoki fordulót és az egy napon eldőlő páros Nemzeti Bajnokságot is Békéscsabán rendezhettük hatalmas sikerrel!

Megalakulásunk 4. évében feljutottunk a Magyarországon működő legmagasabb bajnoki osztályba, így 2012 óta városunknak I. osztályú sportcsapatot adunk, amiről sajnos csak nagyon kevesen tudnak, és csak a kiemelt három I. osztályú békéscsabai csapatról szól a fáma. Ennek ellenére büszkén viseljük az I. osztályú titulust, amivel az ország 44 egyesülete közül a legjobb 8 klub között indulhatunk immár 3. éve, és mindent megteszünk, hogy ismertekké váljunk városunk lakosai számára. A 2013/2014-es versenyszezonban értük el az eddigi legnagyobb sikerünket, amikor is az ország 5. legjobb csapata, egyesülete lehettünk! Ilyen sikeres működést Békés megyei darts egyesület még nem produkált!

Minden sikerünket eddig szinte önerőből és rengeteg munkával értük el. Ahhoz, hogy továbbra is ezt a fejlődési ütemet tudjuk tartani, szükség lesz támogatókra és szponzorokra. A menedzsmentünk az eddigi éveket szorgos és mindent feláldozó munkával tették sportdiplomácia oldalról (is) sikeressé. A tavalyi évben már bekerültünk a városi körforgásba, ahol minimális városi támogatást kaptunk, mely nagy segítség volt az országos hírnevünk megerősítését is elősegítő Nemzeti Bajnokságok megrendezésében. Egyesületünk továbbra is eleget tesz városunkkal történő szoros együttműködésnek, a közéleti rendezvényeken rendre találkozhatnak versenyzőinkkel, edzőinkkel.

Kövesse versenynaptárunkat, rendezvényeinket és látogasson el nyílt edzéseinkre, mint leendő játékosunk vagy leendő támogatónk, akik látnak fantáziát a darts sportág hatalmas látogatottságában, nézettségében és azonosulni tudnak egyesületünk filozófiájával és sikereivel!

A 2014/2015-ös idényre csak is a legjobbakat tudom ígérni a Szünet Darts Club elnökeként: felejthetetlen évünk lesz, tovább erősödünk az országban, és töretlenül fejlődünk tovább és tovább!

Hajrá Békéscsaba, hajrá Szünet DC!

Sportbaráti üdvözlettel:
Filyó Tibor
elnök