foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

3 évig az ország I. osztályú egyesülete 2013-2015

Az ország egyik legnagyobb darts egyesülete

Férfi és női csapataink meghatározóak az országban

7 éve utánpótlás képző egyesület

Csatlakozz hozzánk, és legyél TE az új BDSE Csillag!

Következő események

Nincsenek események

Ranglisták - 2018

 Magyar Darts Liga - Délkelet-magyarország

Magyar Darts Liga

Rajt:
2018. február 2.
Várható frissítés:
2018. február 3.


Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Felnőtt Egyéni Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 10.
Várható frissítés:
2018. február 12.


 Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 

Steel Utánpótlás Nemzeti Bajnokság

Rajt:
2018. február 17.
Várható frissítés:
2018. február 19.


CSAKK Open 2018

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 1.


 

V. BDSE Open

Frissítve:
2018. január 25.
Várható frissítés:
2018. február 24.


Csíki Sör Kupa

Frissítve:
2018. február 4.
Várható frissítés:
2018. március 31.

Szűrő
  • 2016. január 22. - Magyar Darts Liga - Tótkomlós

    Útjára indult a 2016-os szezon Magyar Darts Liga sorozata is. A BDSE legfőképp a Délkelet-Magyarországi régióban érdekelt, de ettől függetlenül játékosaink az ország többi részén is megfordulnak. A szezonnyitó fordulót a Tótkomlósi DC rendezte, ahol 33 játékos indult el, többek között a szegedi, tótkomlósi és békéscsabai egyesületből. A BDSÉ-t ezúttal 9 játékos képviselte, közte egy frissen igazolt játékos, akivel már 37 főre duzzadt egyesületünk létszáma: Kovács Viktória, Ölei Annamária, Komlódi Péter, Sztraczinszki Zoltán, Pitner Zsolt, Horváth János, Domokos Szabolcs, Szabó Attila és Zsiros László (az új tagunk).

  • 2016. január 21. - Magyar Darts Liga - Vecsés

    Vecsésen rendezték a Közép-magyarországi Magyar Darts Liga immáron 3. fordulóját, ahova Kecskemétről Góbi István, és Marton Attila, leendő klubtagunk is ellátogatott. 20 fős impozáns mezőny gyűlt össze, amiben mindig öröm elindulni.

  • Dávid visszaemlékezése és élményei alapján számolunk be nektek játékosunk hosszú idő után újra eldobott nyilairól. "Új" lebonyolításban rendezték meg a kecskeméti soft versenyt, főág-vigaszágas rendszerben állt a dobóvonal mögé a 34 (?) játékos.

  • 2016. január 16. - Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság - Dömsöd

    Hangulatos utazással (ami végül 4 óra lett) érkeztek meg az egyesület játékosai Dömsödre, a Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság I. fordulójának helyszínére. Kicsit félő volt, hogy a helyszín mérete a több mint 200 főre elegendő lesz-e, de végül (a kezdeti gyorsan elfogyó levegő után) minden rendben volt.

  • Régen látott, az elmúlt pár év minden nevezői létszámát megdöntő darts versenyző áradat, köztük 7 jeles Békéscsabai Darts Sportegyesület játékos indul a hétvégén a nemzeti bajnoki fordulón! 186 férfi és 22 nő döntött úgy, hogy a darts világbajnokságokon felbuzdulva, a magyar nemzeti bajnokság dobóvonala mögé áll! Hajrá BDSE, hajrá magyar darts! Lentebb játékosaink lehetséges ellenfeleit láthatjátok.

  • Új év, új lendület! Közhelyesen hangzik, de esetünkben igaz. Amit csak remélni tudunk, hogy ez a lendület sokáig fog tartani! A hétvégén elkezdődik a Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság, Magyarország legrangosabb sorozata, ahol 7 versenyzőnk lép a dobóvonalak mögé. Legyen mindenki előtt példa a tavalyi évből Góbi István, Szabó Attila, Pitner Zsolt játéka, de természetesen ne feledjük lányainkat sem, Filyó Tündét és Ölei Annamáriát, aki végig versenyezték az évet, és szereztek számunkra csodaszép pillanatokat!

  • Egy sportegyesület életében a legjelentősebb pillanatok a kitűzött célok elérése, és azok a törekvések, amiket azok érdekében tesznek a játékosok, hogy célba érjenek. Ezek az eredmények legyenek akár egyesület, akár egyéni szintű, mindben van egy közös dolog: bármit is érünk el, büszkén tekinthetünk vissza rá, tanulhatunk belőle. Legtöbb esetben elmondhatjuk, hogy mindent megtettünk a kitűzött cél elérése érdekében, kihoztuk belőle a maximumot. De mindez mire lenne jó, ha a jövő generációjának nem őriznénk meg a legszebb pillanatokat? A most már Békéscsabai Darts Sportegyesület megtartotta szokásos, éves évzáró ünnepségét.

  • Az értékelés nem más, mint a célok és az eredmények összevetése, az eredmények vizsgálata abból a szempontból, hogy céljaink szerint minek kellett volna eredményként létrejönnie. Minden évben megtettük ezt az összevetést, idén sem lesz ez másként. Másfél évet kell értékelnünk, hiszen ebben a versenyévadban állt át a Magyar Darts Szövetség a naptári évhez igazított versenyszezonra. Sok minden történt az egyesületünkkel ez idő alatt, összességében elmondhatjuk, hogy ismét tudott clubunk előrelépni.